MOOI OM TE ZIEN EN AANGENAAM OM OP TE LOPEN

MET GIETVLOEREN VAN RESIDENTIAL FLOORING BY BOLIDT IS HEEL VEEL MOGELIJK. ZE WORDEN VLOEIBAAR VERWERKT EN HEBBEN EEN NAADLOOS KARAKTER. DAAROM ZIJN ZE NIET ALLEEN GESCHIKT VOOR KEUKENS, GANGEN EN WOONKAMERS, MAAR KUNNEN ZE IN HET HELE HUIS WORDEN TOEGEPAST. ZO KOOS JACQUES JACQUEMIN ERVOOR OM OOK DE TRAPPEN EN DE BADKAMERVLOER EN -WANDEN VAN ZIJN NIEUWE WONING IN LEDE TE VOORZIEN VAN RESIDENTIAL FLOORING.

Bouwen of verbouwen
Toen Jacques zich ging oriënteren op een andere woning, wilde hij een oude woning compleet verbouwen of een nieuwe woning laten bouwen. De keuze viel op het laatste, omdat hij binnen het bestaande aanbod niet vond waarnaar hij op zoek was. Voordat hij ging bouwen, werd veel tijd geïnvesteerd in de voorbereiding en dacht hij goed na over alle woonwensen.

Ontspannen
Jacques: “We hebben gekozen voor een woning met een goede ligging, ruimtelijk opgezet en een relatief eenvoudige inrichting. De woning voelt heel comfortabel aan. De inrichting is functioneel, niet overdreven strak en past goed bij ons dankzij de warme accenten en veel lichtinval. Ik vind het belangrijk dat ik mij in de woonkamer goed kan ontspannen en tot rust kan komen na een drukke dag. De open keuken aan de woonkamer is mijn favoriete plek. Ik kook graag namelijk. Door het open karakter kan ik vanuit de keuken gemakkelijk contact houden met de mensen in de living.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zacht en veerkrachtig
Jacques kwam in contact met Residential Flooring via een vriend, die aannemer is en tevens zijn woning heeft gebouwd. Jacques: “Hij had zelf net zijn eigen woning klaar en voorzien van gietvloeren van Residential Flooring. Dat zag er zo mooi uit, dat ik er ook voor heb gekozen. Vooral het strakke en naadloze karakter van de vloer sprak mij erg aan. De zachte, veerkrachtige eigenschappen van het materiaal maken dat het bovendien zeer prettig is om op te lopen.”

Mooie eenheid
“Ook in het dagelijks gebruik zijn de gietvloeren van Residential Flooring super,” vervolgt Jacques. “Als ik thuiskom doe ik mijn schoenen uit en loop ik graag op blote voeten. De vloer voelt altijd aangenaam aan, zowel in de zomer als in de winter. Het grootste voordeel van de gietvloer vind ik het naadloze karakter. Wij hebben ook voor de trappen en de badkamerwanden en -vloeren gekozen voor Residential Flooring. Dat zorgt voor een mooie eenheid en is zeer hygiënisch, aangezien er geen kieren of naden zijn.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet glad

Jacques: “De uitstraling van de vloer is perfect; strak, mooi en ontspannend om naar te kijken, doordat er geen onderbrekingen zijn. Dat maakt dat de vloer perfect past in ons interieur. Hetzelfde geldt voor de badkamer, waarbij het naadloze karakter ervoor zorgt dat je zonder obstakels de douche in kunt stappen. Zelfs als de vloer nat wordt tijdens het douchen, is hij niet gladder dan een klassieke douchebak. Na anderhalf jaar kom ik nog altijd thuis in een zeer aangename omgeving. Dat is deels te danken aan de gietvloer, die er nog altijd uitziet alsof hij net gelegd is; een mooi patina zonder glanzend te zijn. Mooi om te zien en aangenaam om op te lopen!”