EEN INTERIEUR MET GIETVLOER, STRAALT LICHT, WARMTE EN RUST UIT

ALMAAR MEER MENSEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR ORIGINALITEIT, PUURHEID EN DUURZAAMHEID IN HUN INTERIEUR ONTDEKKEN DE VOORDELEN VAN EEN GIETVLOER VAN RESIDENTIAL FLOORING BY BOLIDT. OP BASIS VAN JARENLANGE ERVARING EN PASSIE VOOR HET VAK, GEEFT BOLIDT MET ZIJN GIETVLOEREN EEN STRAKKE UITSTRALING AAN ELK INTERIEUR. VAN LIVING TOT SLAAPKAMER EN VAN KEUKEN TOT BADKAMER. OOK DE FAMILIE MAES UIT RETIE KOOS VOOR HUN VRIJSTAANDE WONING STRAKKE EN DUURZAME GIETVLOEREN.

 

Strak, modern en vintage
“Ons interieur is vrij strak en modern met hier en daar wat vintage elementen erbij. De combinatie van wit met hout komt terug in zowel het bureau en de keuken als in de living. Wij houden van veel natuurlijk licht in de woning. Daarom hebben we overal grote ramen tot op de grond. We vinden het ook belangrijk dat het interieur rust uitstraalt. Vòòr de verbouwing lag er een grijze tegelvloer en was de muur in de eetkamer blauw. In combinatie met donkere gordijnen maakte dat het huis vrij zwaar. Met de nieuwe naadloze gietvloer in een lichte kleur, witte muren en kasten in combinatie met hout, lichte tapijten en gordijnen straalt het interieur nu warmte, licht en rust uit. Precies wat we graag wilden!”

Geen voegen, één geheel
De keuze voor een gietvloer werd beïnvloed door familie en vrienden, die er al eerder voor kozen en erg tevreden zijn. “Het mooiste van een gietvloer vind ik vooral dat er geen voegen zijn, wat bij een tegelvloer wel het geval is.. De vloer ziet er uit als één geheel en dat was voor ons heel belangrijk. Een bijkomend voordeel is uiteraard ook dat de vloer heel gemakkelijk in onderhoud is wat voor ons zeker een doorslaggevende factor was. Uiteindelijk hebben we op advies van VDO Architecten voor Residential Flooring by Bolidt gekozen. Zij hebben samen met Bolidt reeds verschillende projecten, tot volle tevredenheid gerealiseerd. Het eerste contact overtuigde ons direct om met elkaar in zee te gaan: Een professionele partij die onze zeer strikte planning aankon.”

Sneller gepoetst, langer proper
De gietvloer past uitstekend in de inrichting van de fraaie vrijstaande woning. Het totaalplaatje laat niets te wensen over. “Ook de keuze voor een iets ruwere en donkerdere gietvloer in de kelder vinden we super geslaagd. De kelder was voorheen moeilijk schoon te houden, maar de gietvloer is juist heel makkelijk te dweilen. We vinden het uiteindelijke resultaat zelfs nog veel beter dan we verwacht hadden. De vloer is lichter van kleur dan de vloer die wij voorheen hadden. Hierop zie je natuurlijk ook alle stof en kruimels liggen, maar dit is veel minder storend dan op een donkere vloer. En het belangrijkste: de vloer is sneller gepoetst dan voorheen en blijft ook veel langer proper!”